Stabilní a přitom obratný paddleboard, který potěší začínající, ale i pokročilé jezdce. Jasná volba pro ty, kteří potřebují jeden plovák do všech podmínek.
Délka:
325 cm / 10' 8"
Šířka:
82 cm / 32"
Tloušťka:
12,5 cm / 5"
Výtlak:
260 l
Maximální váha jezdce:
do 130 kg
Hmotnost:
8,2 kg ± 8 %

SAFARI 260  – stabilní a přitom obratný paddleboard, který potěší začínající, ale i pokročilé jezdce. Jasná volba pro ty, kteří potřebují jeden plovák do všech podmínek. Safari 260 nemá ve všestrannosti konkurenta. Exceluje na tekoucích řekách, je překvapivě svižné a dobře vede směr na rovné hladině a zvládne i menší příboj. Vzhledem ke konstrukci, tvaru a tloušťce 12,5 cm doporučujeme maximální hmotnost jednoho jezdce do 105 kg. Při rovnoměrném zatížení může být celková nosnost paddleboardu Safari 260 až 130 kg. 

Snadnou manévrovatelnost a hravost všech paddleboardů z řady Safari ovlivňuje především poměr délky, šířky a pozvolného prohnutí - přizvednutí špičky. Propojují v optimálním poměru nejdůležitější vlastnosti univerzálních paddleboardů - stabilitu, ovladatelnost, rychlost a snadné udržení přímé jízdy (paddleboard tzv. “nekličkuje”).  

Safari 260 je osazené třemi napevno nalepenými ploutvičkami. Fixní ploutvičky jsou pružné, odolné a vyznačují se tvarovou pamětí, proto se nemusíte obávat jejich poškození.

Součástí balení v ceně paddleboardu je pevný a prostorný batoh Kiboko vyrobený z recyklovaných PET lahví a ruční obousměrná pumpa Kiboko.

Materiál / konstrukce / technologie:
MACHINE WOVEN - KŘIŽNĚ TKANÝ DROPSTITCH
Nejmodernější, strojově tkaný dropstitch s křížením vlákem, zaručuje maximální tuhost při minimální hmotnosti. Tato technologie využívá postupy při výrobě předlaminované konstrukce, ale důmyslnější systém pletení polyesterových vláken snižuje hmotnost a zachovává odolnost konstrukce bez nutnosti použití lepidla mezi jednotlivými vrstvami. Lepidlo se používá pouze na lepení bočních spojů, měkčené pěny na palubě paddleboardu a k připevnění příslušenství. Všechny modely KIBOKO jsou vyráběny s dvojitou boční hranou zvyšující tuhost a odolnost paddleboardu.

Konstrukce paddleboardu - X machine woven - křižně tkaný dropstitch