Roketi 280 FT

Rychlý, stabilní a ovladatelný paddleboard na výlety, sportovní vyjížďky nebo hobby závody. Univerzální cruiser, který zvládne i rychleji tekoucí řeku nebo rozvlněné moře.
Konstrukce:
FT
Délka:
350 cm / 11' 6"
Šířka:
80 cm / 31,5"
Tloušťka:
12,5 cm / 5"
Výtlak:
280 l
Maximální váha jezdce:
do 125 kg
Hmotnost:
9,7 kg ± 8 %

Roketi 280 – rychlý, stabilní a ovladatelný paddleboard na výlety, sportovní vyjížďky nebo hobby závody. Typický představitel kategorie výletních paddleboardů - cruiserů. Skvělá volba pro všechny sportovní pádlery, kteří touží po maximální univerzálnosti. Roketi 280 v sobě kombinuje vynikající výkon na delších vzdálenostech (rychlost a přímá jízda) při zachování optimálního jízdního komfortu (stabilita a ovladatelnost). Celkovou ovladatelnost a hravost paddleboardu ovlivňuje především poměr délky, šířky a optimálního prohnutí (přizvednutí špičky). Stabilitu zajišťuje v náročnějších situacích relativně široká záď. Vzhledem ke konstrukci, tvaru a tloušťce 12,5 cm doporučujeme maximální hmotnost jednoho jezdce do 100 kg. Při rovnoměrném zatížení může být celková nosnost paddleboardu Roketi 280 až 130 kg.

Roketi 280 je osazené třemi napevno nalepenými ploutvičkami. Fixní ploutvičky jsou pružné, odolné a vyznačují se tvarovou pamětí, proto se nemusíte obávat jejich poškození. Součástí balení v ceně paddleboardu je pevný a prostorný batoh Kiboko vyrobený z recyklovaných PET lahví a ruční obousměrná pumpa Kiboko.

 

Konstrukce: FT

Dropstitch konstrukce paddleboardu - FT - II fusion knitted - křižně tkaný dropstitch

Materiál / konstrukce / technologie:

„Předlaminovaná“ technologie spojuje výhody jednovrstvých a dvouvrstvých plováků. Za pomocí tlaku a vysokých teplot je na základní cca 0,9 mm silný „drop stitch“ materiál natavená další vrstva PVC v tloušťce cca 0,5 mm, čímž se stává neoddělitelnou součástí základního materiálu. Touto technologií je dosaženo nižší hmotnosti než při nalepení druhé vrstvy PVC pomocí lepidla. Technologie fusion je navíc mnohem šetrnější k životnímu prostředí. Lepidlo se používá pouze na lepení bočních spojů, měkčené pěny na palubě paddleboardu a k připevnění příslušenství.

Všechny paddleboardy KIBOKO jsou konstruovány s dvojitou boční PVC hranou propojující horní palubu a dno. Dvojitá hrana zajišťuje maximální odolnost a tuhost.