Malawi 190

Malawi 190 – všestranný, stabilní a přitom obratný paddleboard na jezera, řeky, moře nebo na sjíždění příbojových vln
Konstrukce:
FT
Délka:
290 cm / 9' 6"
Šířka:
81 cm / 32 "
Tloušťka:
10 cm / 4"
Výtlak:
190 l
Maximální váha jezdce:
do 80 kg
Hmotnost:
8,6 kg ± 8 %

Malawi 190

MALAWI 190  FT – všestranný, stabilní a přitom obratný plovák s výtlakem 190 litrů je určen pro jezdce do 80 kg. Díky své obratnosti a snadnému ovládání je vhodný k jízdě na moři a jezerech, ale i ke sjíždění řek a menších příbojových vln. Je to typický představitel kategorie univerzálních / allround paddleboardů, které důstojně obstojí téměř v jakýchkoli podmínkách, kromě rychlé sportovně-závodní jízdy.

V předlaminované odlehčené konstrukci je paddleboard Malawi 190 určen pro jezdce do 80 kg. Díky svým rozměrům a nízké hmotnosti se s ním snadno manévruje nejen na vodě, ale i na břehu.

Paddleboard Malawi je osazen třemi napevno nalepenými ploutvičkami. Fixní ploutvičky jsou pružné, odolné a vyznačují se tvarovou pamětí, proto se nemusíte obávat jejich poškození.

Součástí balení v ceně paddleboardu je pevný a prostorný batoh Kiboko s přední kapsou a obousměrná pumpa Kiboko.

Konstrukce: FT

„Předlaminovaná“ technologie spojuje výhody jednovrstvých a dvouvrstvých plováků. Za pomocí tlaku a vysokých teplot je na základní „drop stitch“ materiál natavená další vrstva PVC v tloušťce cca 0,5 mm, čímž se stává neoddělitelnou součástí základního materiálu. Tím je dosaženo nižší hmotnosti než při nalepení druhé vrstvy PVC pomocí lepidla. Technologie fusion je navíc mnohem šetrnější k životnímu prostředí, lepidlo se totiž používá pouze na lepení bočních spojů, měkčené pěny na palubě paddleboardu a k připevnění příslušenství.